Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Notices::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/1/2/schotsbetonboringen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-notices.php on line 46 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Path::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/1/2/schotsbetonboringen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 57 Warning: The magic method HM\BackUpWordPress\Extensions::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/1/2/schotsbetonboringen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-extensions.php on line 35 Sloopwerken | Schots Betonboringen

Sloopwerken

Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook gespecialiseerd in sloopwerken. Wij kunnen bijna elke sloopklus aan en we zijn voorzien van het juiste gereedschap. Wij nemen dan ook de desbetreffende maatregelen om de stof te beperken door middel van ventilatie.

Dit alles gaat wel gepaard met enig geluidsoverlast. Wij doen natuurlijk wel ons uiterste best om stofoverlast tot een minimum te beperken. De te slopen materialen worden eventueel ook door ons snel en vakkundig verwijderd en eventueel ook afgevoerd in containers.

Technische mogelijkheden:

E

Elektrische hakhamer

E

Pneumatische hakhamer

E

Hydraulische hakhamer

Toepassingen:

E

Slopen badkamer

E

Trapgaten uithakken

E

Raam- of deursparingen

E

Vloeren slopen

E

Totaalsloop

Schots Betonboringen BV
Koningshoek 9
5094 CD Lage Mierde

Tel: 0135092511
Mobiel: 0651285132
info@schotsbetonboringen.nl

© Schots Betonboringen BV

Webdesign by Market-it